בהישג משמעותי, משימת צ'אנדרייאן-3 של הודו נחתה בהצלחה על הקוטב הדרומי של הירח, וסימנה את הודו כאומה החלוצה להגשים את ההישג הזה. ראש הממשלה מודי שיבח את המדענים ואת כל האומה על פריצת הדרך המשמעותית הזו, והדגיש כי "הודו לנצח תזכור את היום המונומנטלי הזה".
השלב המאתגר ביותר של המשימה התגלגל ברגעים האחרונים לקראת הנחיתה. כ-20 דקות לפני הטאצ'דאון, ISRO הפעיל את רצף הנחיתה האוטומטי (ALS). זה אפשר ל-Vikram Lunar Module (LM) להשתמש באופן אוטונומי במערכות המשולבות המתקדמות שלו כדי לאתר מיקום נחיתה נוח, מה שמבטיח נגיעה חלקה.
מומחי תעשייה הדגישו את החלון הקריטי של המשימה – 15 עד 20 הדקות האחרונות – כשלב המכריע לניצחון המשימה. זה היה רגע של ציפייה קולקטיבית, כשאנשים ברחבי הודו והפזורה העולמית עצרו את נשימתם, בתקווה לנחיתה מוצלחת של צ'אנדרייאן-3. החלון המסוים הזה נשא משקל עז של ציפיות, במיוחד לאור אתגרי משימת הירח הקודמת ברגעיה האחרונים.
בהתחשב במורכבות ובסיכונים הקשורים לדקות המכריעות שהובילו לנחיתה על הירח, רבים מתייחסים לטווח זה כ"20 או 17 דקות של טרור".הנחתת ויקראם ניהלה באופן עצמאי את פעילותה בשלב זה, והציתה את מנועיה במרווחים ובגובה מדויקים.
ארגון חקר החלל ההודי (ISRO) עדכן את הציבור באופן עקבי. ערב הנחיתה הודיעו כי "כל המערכות תקינות" והופעלו מודולים שונים לקראת הנחיתה. לאחר מסעה בן 40 הימים, נחיתת צ'אנדרייאן-3, ששמה 'ויקראם', דרכה בהצלחה על הקוטב הדרומי של הירח הבלתי נגוע.
תחת הנהגתו בעלת החזון של ראש הממשלה מודי, הודו ביססה את עצמה היטב כמעצמה עולמית, הן בחקר החלל והן בחזיתות הכלכליות. מדיניות החשיבה קדימה שלו הקפיצה את הודו לשורות חמש הכלכלות המובילות בעולם, כשהיא מציגה צמיחה בתחומים מגוונים של פיתוח לאומי. המסע הטרנספורמטיבי הזה, המסומן בהחלטות אסטרטגיות והישגים פורצי דרך, עומד בניגוד מוחלט לשבעת העשורים הקודמים של ממשל בראשות הקונגרס.